maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuu saa valtansa auringolta

Ei, en ole vieläkään kuollut.Mietin sitä aikaa,jonka olen ollut kirjoittamatta. Olen jälleen lähtöpisteessä. Mietin uutta päivämäärää,mutta luultavasti päivämäärä siirtyisi vasta vuoden päähän.Sillä aikaa minulla on  ihania suunnitelmia toteutettavaksi.Aion laihtua neljäänkymmeneen kiloon,matkustaa aasiassa,ja viettää aikaa ihanien ihmisten kanssa.Tulossa on elämäni paras ja viimeinen vuosi.

8 kommenttia:

 1. jos sulla on vuodeksi suunnitelmia,
  mikset tekisi vuoden päästä seuraavallekin vuodelle suunnitelmia? :)
  ei kaikkea tuota kannata heittää hukkaan :)

  voimia ja ihana kuulla susta taas! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjaatteessa voisinkin, mutta en usko että onnistuisin/jaksaisin/haluaisin/uskaltaisin..

   En voi tietää mikä tilanne on vuoden päästä mutta näillä näkymillä se on tämä. Se vaan jotenkin antaa lohtua kun on päätettynä joku ajankohta milloin kaikki päättyisi, en osaa kohdata elämää niin avoimena mitä se on. Tartte itelleni aikarajan . Kai?

   Poista
  2. Ja et tiedä kuinka ihanalta kuulosti kun sanoit että oli ihana kuulla musta... :) ♡

   Poista
 2. Jos ihan tosissasi haluaisit kuolla, olisit tehnyt sen jo. Se, että vaivalla ensin laihdutat itsesti 40-kiloiseksi, matkailet ynnämuuta, sotii tavoitettasi vastaan. Miksi laihduttaa, jos jo kohta heität kroppasi menemään?

  Kyllä sun nyt vaan kannattaisi elää. Sulla on sentään vaihtoehto elää. Jotkut ei saa sitä, vaikka haluaisi. Hakisit apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas anonyymi, kaikki ei ole ihan niin yksinkertaista.. Luuletko etten ole todella halunnut kuolla? Luuletko etten ole hakenut apua?

   Et taida ymmärtää psyykkisistä sairauksista paljoakaan, koska itsemurhasta haaveilevaa ihmistä vitut kiinnostaa toisten mahdollisuudet elää, kun elämässä ei ole enää ketään muita kuin vain oma itsensä ja omat ajatukset. Sitä vain haluaa päättää elämänsä, vaikka se olisi kuinka normien vastaista tai epäloogista.

   Poista
 3. Jospa pelkästään matkustaisit ja viettäisit aikaa ihanien ihmisten kanssa ja jättäisit ton kuolemisen pois (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos elämä olis aina sellaista, niin mikä ettei! Mutta ei kukaan voi elää elämäänsä jossain haavekuplassa.. :(

   Poista
 4. Mä rakastan sua. Et saa mennä. Et koskaan.

  VastaaPoista