maanantai 17. kesäkuuta 2013

Tänä yönä taivaaseen?

352 ketipinoria,
230 seronilia.

Kaikki minun.
Ei enää lukkojen takana.

Nyt on näytön paikka...

4 kommenttia:

 1. Tiijätkö sä, miltä tuntuu lukea näitä tekstejä? Vaikkakin sä oot luvannut mulle, ettet jätä mua niin helpolla, silti.

  VastaaPoista
 2. Sä et saa tappaa ittees. Olet tärkee ja arvokas ja susta välitetään oikeesti paljon enemmän kuin osaat edes kuvitella. Ite välitän susta ja tiedän et moni muu välittää myös.. esimerkiks bloggaaja Adalmiina : ).

  Älä tee itelles mitää.. olet korvaamaton. Sinä saat apuu.. mut itsari ei ole ratkasu. On hienoo ja arvostettavaa et kirjotat tänne blogii ajatuksistas ni sut voidaan ottaa tosissaan. Älä pelkää.. mut älä myöskään tee itelles mitään.

  Olet tärkee ja arvokas, ja voimia sulle paljon. Et saa tappaa ittees koska.. olet vain niin mielettömän tärkee ja arvokas just omana ittenäs : )

  VastaaPoista
 3. Tiiätkö et toi ei oo ratkaisu mihinkään itsemurha oon yrittänyt sit menneisyydes 2 kertaa. Mut viel tääl koska mut on estette ja monesti miettinyt et teen. Mut muo pitää tääl se tieto et jos mä teen jotain et nänne jääville tulee pahempi olo ku mul.
  Susta välitetään ja sun on vaan uskottava et selviit tästäkin. Usko muo toi ei oo ratkaisu mihinkään.

  VastaaPoista
 4. Juu anteeksi, aiheutin ehkä vähän turhaa huolenaihetta teille :( aikeena ei siis ollut ottaa niitä lääkkeitä, vaikka houkutus olikin suuri..
  Enemmänkin ajattelin että nyt on aika näyttää, että olen tarpeeksi vahva vastustamaan sitä himoa..

  Kiitos teille rakkaille kommenteistanne, olette mahtavia <3 jaksamisia sinnekkin!!

  VastaaPoista